Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

СКОПЈЕ

„Систина Офталмологија“ Скопје
Работно време: Пон – Петок: 08:00 до 20:00
e-mail: contact@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 2 30 97 000
Тел.: +389 70 351 008
„Скупи“ 5А, 1000
Скопје, С. Македонија