Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Skopje

„Sistina Ophthalmology“ Skopje
Working hours: Mon – Friday: 08:00 from 20:00
e-mail: contact@sistinaoftalmologija.mk
Tel.: +389 2 30 97 000
Tel.: +389 70 351 008
„Skupi“ 5А, 1000
Skopje, N. Macedonia