Локација: Аџибадем Систина Скопје, влез Б, пријавен пулт Систина Офталмологија
Датум на советување: Петок (25.06.2021) во 18:00 часот
 
Агенда:
18:00-18:15 – Предавање за ласерска корекција на диоптрија
18:15-18:30 – Q&A сесија со доктор
18:30-19:00 – Кафе пауза за разговор со доктор

    Офицер за заштита на лични податоци snezana.jakovska@sistinaoftalmologija.mk