Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Sistina Oftalmologji Gostivar

Sistina Oftalmologji është spitali më i madh dhe i vetëm i syve në RMV me 4 qendra diagnostikuese: Manastir, Tetovë, Gostivar dhe Shtip.

Sistina Oftalmologji Gostivar është qendra jonë diagnostike në Gostivar. Kontrollet i kryejnë oftamologët nga Shkupi.

Shërbimet të cilat i ofron Sistina Oftalmologji Gostivar janë:

  • Кontroll oftalmologjike

  • Hulumtime diagonstike

Çmimet e shërbimeve janë të njëjta në të gjitha qendrat (lista e çmimeve).

Punojmë me takime të paracaktuara. Për më shumë informacione dhe për të caktuar një takim, na kërkoni:

Sistina Oftalmologji Gostivar

Lokacioni: rr. Pavle Avramvovski nr.54, 1230 Gostivar

Orari i punës: E Hënë-Premte 09:00 deri në 17:00