Поради проширување на нашиот тим во градот Штип, „Систина Офталмологија“ објавува оглас за вработување на:  

  1. Медицинска сестра во Штип – 1 извршител

Потребни квалификации:

  • Медицинско образование
  • Положен државен испит за медицинска сестра
  • Работно искуство ќе се смета за предност
  • Развиени компјутерски вештини
  • Добро познавање на англиски јазик

Личен профил:

  • Организираност и одговорност
  • Одлични комуникациски вештини
  • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за медицинска сестра во Штип“ за местото за кое аплицирате за работа. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!