Поради проширување на својот тим, „Систина Офталмологија“ објавува оглас за вработување:

ХИГИЕНИЧАР

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
  • Познавање на англиски и албански јазик ќе се смета за предност

Личен профил:

– Организираност и одговорност
– Одлични комуникациски вештини
– Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
– Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за хигиеничар“ – за местото за кое аплицирате за работа.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!