Поради проширување на својот тим, „Систина Офталмологија“ во Скопје, објавува оглас за вработување на:

ОПТОМЕТРИСТ

Потребни квалификации:

– Дипломиран оптометрист

– Со или без работно искуство (работното искуство ќе се смета за предност)

– Добро познавање на англиски јазик

– Познавање на албански јазик ќе се смета за предност

Личен профил:

– Организираност и одговорност

– Одлични комуникациски вештини

– Професионалионален и љубезен однос кон пациентите

– Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за оптометрист“

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!