Среќни сме што нашата успешна приказна и позитивното искуство на нашите пациенти наиде на препознавање и кај нас.

Се надеваме дека ќе бидеме позитивен пример и во понатамошните напори заедно да се поврземе и да ја пребродиме пандемијата која не погоди сите.