Даниела Темелковска, естраден уметник, ги довери своите очи на Систина Офталмологија и вгради мултифокални леќи. Поради својата работа, постојано одела на прегледи со надеж дека ќе се најде соодветна диоптрија, без притоа да носи два пара очила, за блиску и за далеку.

По препораките од својата сестра, која пред 1 година направила имплантаицја на мултифокални леќи во Систина Офталмологија, Даниела одлучила да дојде кај д-р Билјана Костовска и да ја отстрани диоптријата. Какво било нејзиното искуство во нашата болница можете да слушнете на видеото што следи.