Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Изберете на кој начин сакате:

 • да добиете повеќе информации за вашиот очен проблем
 • да закажете преглед во Систина Офталмологија Битола.

Пополнете ја формата подолу и нашиот Контакт Центар ќе ве контактира во најкус временски период за закажување на термин.

  Доколку не сте сигурни кој преглед ви е потребен, изберете Консултација.

  Изберете преглед:

  Изберете центар:

  Ве молиме проверете дали податоците се точни пред да го кликнете копчето.

  Офицер за заштита на лични податоци lidija.grupceva@sistinaoftalmologija.mk