✨Оваа година за нас беше исполнета со многу предизвици и успеси, кои немаше да ги постигнеме без вас. Ви благодариме што бевте дел од нашата успешна приказна. Останете наши пријатели и во 2022 година!
 
Среќна Нова година и среќни празници!🎊🥳
 
Ве поздравува целиот тим на Систина Офталмологија ❤