Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Закажете преглед

Закажете електронски

Пополнете ја формата подолу и нашиот Контакт Центар ќе ве контактира во најкус временски период за закажување на термин.

  Изберете преглед:

  Изберете центар:

  Ве молиме проверете дали податоците се точни пред да го кликнете копчето.

  Офицер за заштита на лични податоци lidija.grupceva@sistinaoftalmologija.mk

  Закажете телефонски

  Изберете на кој начин сакате да закажете преглед во нашата болница.

  Пополнете ја формата подолу и нашиот Контакт Центар ќе ве контактира во најкус временски период за закажување на термин.

   Изберете преглед:

   Изберете центар:

   Ве молиме проверете дали податоците се точни пред да го кликнете копчето.

   Офицер за заштита на лични податоци lidija.grupceva@sistinaoftalmologija.mk