Единствена очна болница во регионот со најдолго искуство во изведување на ласерска корекција на диоптрија и најголем број на задоволни пациенти.

За живот
исполнет со активности
кои сакате да ги правите
без ограничувања.

За живот исполнет
со активности
кои сакате да ги правите
без ограничувања.

Предности на ласерска корекција на диоптрија:

 • Едноставно решение за вашата диоптрија и цилиндер.
 • Гаранција за успешноста на интервенцијата е прегледот за ласерска корекција на диоптрија.
 • Брза, безбедна, ефективна и комплетно безболна интервенција,
 • Се враќате на секојдневните обврски само 2 до 3 дена по интервенција.

Можност за плаќање онлајн.

Можност за плаќање до
24 рати без камата.

Само на редовна цена.

Искористете ја летната цена на ласерската корекција на диоптрија

Летната цена важи до 31.08.2022.

Цената е се однесува на едно око.

31.000,00
24.800,00

Искористете ја летната цена на ласерската корекција на диоптрија

Летната цена важи до 31.08.2022.

Цената е се однесува на едно око.

31.000,00
24.800,00

10 минути

ве делат од

бесконечна среќа.

За живот без пауза.

Локации на центри

 • Систина Офталмологија Скопје

  ул. Скупи бр.5А, Скопје (во склоп на КБ Аџибадем Систина)

 • Систина Офталмологија Битола

  ул. Никола Тесла бр.158, Битола

 • Систина Офталмологија Гостивар

  ул: Павле Аврамовски бр. 54, Гостивар

 • Систина Офталмологија Тетово

  бул. Видое Смилевски Бато  бр.1 -1/3, Тетово

 • Систина Офталмологија Штип

  бул. ЈНА бр. 2, Штип