Новости

Оглас за вработување на медицински сестри – Скопје и Тетово

oglas-vrabotuvane-medicinska-sestra-sistina-oftalmologija

 

Поради проширување на нашиот тим во градовите Скопје и Тетово, „Систина Офталмологија“ објавува оглас за вработување на:

 

 • Медицинска сестра во Скопје – 1 извршител
 • Медицинска сестра во Тетово – 1 извршител

Потребни квалификации:

 • Медицинско образование
 • Положен државен испит за медицинска сестра
 • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
 • Развиени компјутерски вештини
 • Добро познавање на англиски јазик

Личен профил:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за медицинска сестра во Скопје“ или „За оглас за медицинска сестра во Тетово“ за местото за кое аплицирате за работа.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Scroll to Top