Систина Офталмологија

Единствена очна болница во регионот со

најдолго искуство во изведување

на ласерска корекција на диоптрија

и најголем број на задоволни пациенти.

Едноставно решение за вашата диоптрија и цилиндер.

Гаранција за успешноста на интервенцијата е прегледот за ласерска корекција на диоптрија.

10 минутна интервенција ве дели од бесконечна среќа, од јасен вид без очни помагала.

Се враќате на секојдневните обврски само 2 до 3 дена по интервенција.

Можност за плаќање онлајн.

Можност за плаќање до
24 рати без камата.

10 минути

ве делат од

бесконечна среќа.

Ласерска корекција на диоптрија

за јасен вид без очни помагала.

Локации на центри

 • Систина Офталмологија Скопје

  ул. Скупи бр.5А, Скопје (во склоп на КБ Аџибадем Систина)

 • Систина Офталмологија Битола

  ул. Никола Тесла бр.158, Битола

 • Систина Офталмологија Гостивар

  ул: Павле Аврамовски бр. 54, Гостивар

 • Систина Офталмологија Тетово

  бул. Видое Смилевски Бато  бр.1 -1/3, Тетово

 • Систина Офталмологија Штип

  бул. ЈНА бр. 2, Штип