Информации за тековно работење во услови на Ковид- 19

Повеќе

Закажи преглед

Изберете преглед:

Изберете град: „Систина Офталмологија“ Скопје„Систина Офталмологија“ Битола„Систина Офталмологија“ Гостивар„Офталмологија Тетово“ Тетово

Офицер за заштита на лични податоци stefani.nedelkova@sistinaoftalmologija.mk