Информации за тековно работење во услови на Ковид- 19

Повеќе

Систина Офталмологија

Ние знаеме што им е потребно на нашите пациенти и знаеме како тоа да го направиме.

Ние сме водечка очна болница во регионот, која со стручно знаење на медицинскиот кадар, високата технологија и вистинска грижа за вашите потреби ќе ви даде подобар поглед на светот околу вас и ќе ви го подобри животот.

Како дел од групацијата на Универзитетската клиника „Свјетлост“ од Загреб, на повеќе нивоа, ги следиме и аплицираме највисоките стандарди во лекувањето на сите можни очни болести на пациентите.

Постојано ги усовршуваме нашите методи на лечење со цел да овозможиме најдобра медицинска грижа на луѓето и нивните семејства во заедницата на која и припаѓамe.

Секојдневно ја создаваме и живееме филозофијата на Patient Experience (PX) зошто веруваме дека секој пациент е уникатен и единствен како и решението на неговиот проблем.

„Од сите права, најголемо е човековото право на вид.“

Континуирано сме посветени на надградбата во сите сегменти, особено во делот на поддршката и градењето на млади и перспективни специјализанти офталмолози.

Ви благодариме на довербата.

Локации

Систина Офталмологија Скопје

e-mail: contact@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 2 30 97 000
Тел.: +389 70 351 008
„Скупи“ 5А, 1000
Скопје, С. Македонија

Систина Офталмологија Битола

e-mail: bitola@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 47 226-900
Тел.: +389 70 355-900
ул. „Никола Тесла“ бр. 158
Битола, С. Македонија

Систина Офталмологија Гостивар

e-mail: gostivar@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 42 810 800
Тел.: +389 72 809 800

ул: „Павле Аврамовски“ бр. 54
1230 Гостивар, С. Македонија

Офталмологија Тетово

e-mail: tetovo@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 44 357 111
Тел.: +389 72 799 111

бул. Видое Смилевски Бато  бр.1 -1/3
1200 Тетово, С. Македонија