Чувството е неверојатно! Конечно се е како што треба! Порано носев леќи, бидејќи носењето на очилата ми беа комплекс. Сега гледам како да носам леќи дури и подобро. Времетраењето на операцијата беше кратко и што е најбитно, безболно. Веднаш после операцијата, додека бев во амбулантата сфатив дека гледам и бев пресреќна. Му благодарам на целиот тим и воедно презадоволна сум и од клиниката.

Совет за првичен преглед и/или дијагностика во случај да имате иста или слична состојба:

Преглед за ласерска корекција на диоптрија

Рефракција, одредување видна острина, мерење очен притисок, преглед на очно дно, анализа на рожница со Пентакам.

4.270,00

Пентакам

Дијагностика за анализа на рожница.

3.100,00

Контролен постоперативен преглед

Преглед три месеци по ласерска корекција на диоптрија.

1.150,00

Ласерска корекција на диоптрија – ПРК

Цената се однесува на едно око.

39.980,00

Ласерска корекција на диоптрија – ЛАСИК

Цената се однесува на едно око.

31.000,00

Офталмологот го задржува правото да предложи друг вид на преглед и/или дијагностика во зависност од утврдената состојба на прегледот.