Услуги

Деца и страбизам

Вршиме операции на сите видови на страбизам: хоризонтален, вертикален, парезе, нистагмус, двослик, во соработка со тимот на доктори од универзитетската клиника „Свјетлост“ , Загреб. Вршиме, воедно операција на страбизам и кај возрасни луѓе. Исто така, ги изведуваме и операциите на отварање и прочистување на солзни канали кај деца со краткотрајна општа анестезија. Ги користиме методите и оперативните техники како и во најдобрите светски центри.