Услуги

Специјализираната болница за офталмологија „Систина Офталмологија е водечка установа во регионот која пружа сеопфатна услуга.

Лекарско отстранување на диоптрија

Лекарско отстранување на диоптрија

Старосна диоптрија

Старосна диоптрија

Катаракта (перде)

Катаракта (перде)

Дијабетес и ретина

Дијабетес и ретина

Трансплатација на рожница

Трансплатација на рожница

Деца и страбизам

Деца и страбизам

Третман на глауком

Третман на глауком

Пластични итервенции

Пластична хирургија

Прегледи на пациентите

Офталмолошки преглед