Информации за тековно работење во услови на Ковид- 19

Повеќе

Моника Трпковска (ласерска корекција на диоптрија)

Моника Трпковска е наша прекрасна пациентка која ја има направено ласерската корекција на диоптрија и отворено зборува за позитивните промени кои ги доживеа откако ја направи интервенцијата.

Со ласерската корекција на диоптрија, на безбеден и безболен начин за само 5 минути од око, ќе доживеете целосна промена на вашиот вид.