Информации за тековно работење во услови на Ковид- 19

Повеќе

„Мерките за заштита направија да се чувствувам безбедно.“

“Мерките за заштита направија да се чувствувам безбедно.” – Сања Антонијевиќ од Скопје не посети, во услови на Ковид-19, да направи контрола за проверка на здравјето на очите.

„Контролата ми беше многу важна за здравјето на моите очи после терапиите кои ги примав. Се јавив во ‘Систина Офталмологија’ и ми ги објаснија сите мерки за заштита. Ме анкетираа и откако беа сигурни ми ја закажаа контрола за која инсистирав. Кога дојдов на преглед, видов дека целиот тим е вo заштитна опрема: маски, ракавици, мантили се како што треба. Се беше чисто и дезинфицирано и се чувствував посигурно. Д-р Саздовска на прегледот ми ja објасни мојата состојба, многу детално што ме израдува бидејќи сум личност која што сака да знае што точно се случува со моите очи и вид. Драго ми е што сум во ред и што ‘Систина Офталмологија’ ми беше достапна и во текот на пандемија.“

  • Прегледите и интервенциите во нашата клиника се одвиваат непречено согласно протокол.
  • Работното време: Понеделник – петок од 08:00 до 16:00 часот.