fbpx

Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Страбизам

Борче Симјановски (операција на страбизам)

Симјановски Борче (53 години) направи операција на страбизам во нашата клиника. Страбизмот го има од дете, но сега почнува да му прави проблем со видот поради што се одлучува за операција.

COVID-19
COVID-19