„Една година по ласерската корекција, можам да кажам дека сите треба да веруваат во чуда, затоа што чудата се случуваат, а Систина Офталмологија ги исполнува. За мене како ликовен уметник чистата и јасна перцепција на погледот е многу важна. Сега, после една година од интервенцијата го гледам животот во појасни тонови и сум среќен што можам да ја бојам мојата нова приказна со нов изострен поглед без очила. И сето ова благодарение на целиот тим љубезни и мили луѓе од Систина Офталмологија кои се секогаш максимално посветени.“

Совет за првичен преглед и/или дијагностика во случај да имате иста или слична состојба:

Преглед за ласерска корекција на диоптрија

Рефракција, одредување видна острина, мерење очен притисок, преглед на очно дно, анализа на рожница со Пентакам.

4.270,00

Пентакам

Дијагностика за анализа на рожница.

3.100,00

Контролен постоперативен преглед

Преглед три месеци по ласерска корекција на диоптрија.

1.150,00

Ласерска корекција на диоптрија – ПРК

Цената се однесува на едно око.

39.980,00

Ласерска корекција на диоптрија – ЛАСИК

Цената се однесува на едно око.

31.000,00

Офталмологот го задржува правото да предложи друг вид на преглед и/или дијагностика во зависност од утврдената состојба на прегледот.