Информации за тековно работење во услови на Ковид- 19

Повеќе

Систина Офталмологија Тетово

„Систина Офталмологија“ Тетово е нашиот дијагностички центар во Тетово кој е лоциран на нова локација. Прегледите ги вршат офталмолози од Скопје.

Услуги кои ги нуди нашиот дијагностички центар:
➡️Офталмолошки прегледи;
➡️Дијагностички испитувања: ОЦТ (оптичка кохерентна томографија); видно поле; тонометрија итн.

Цените на услугите се исти во сите центри (ценовник).

Работиме со однапред закажани термини. За повеќе информации и закажување на термин побарајте нѐ:

Телефонски:
☎️ +389 44 357 111
☎️ +389 72 799 111

Електронски:
🌎 ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД
📧 tetovo@sistinaoftalmologija.mk

Локација

Работно време: 09:00 до 17:00

Адреса: бул. Видое Смилевски Бато  бр.1 -1/7 (Блок 70 до бул. „Индустриска“)
1200 Тетово, С. Македонија