Информации за тековно работење во услови на Ковид- 19

Повеќе

Систина Офталмологија Скопје

„Систина Офталмологија“ Скопје

Работно време: Пон – Петок: 08:00 до 20:00

e-mail: contact@sistinaoftalmologija.mk
Тел.: +389 2 30 97 000
Тел.: +389 70 351 008
„Скупи“ 5А, 1000
Скопје, С. Македонија