Систина Офталмологија Гостивар

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно препораките на владата и прогласување на вондрeдна состојба поради вирусот COVID 19 „Систина Офталмологија“ Гостивар пациентите од Гостивар привремено ги  пренасочува во „Систина Офталмологија“ Скопје.

За консултација со доктор можете слободно да се обратите на  телефон 072 268 874, секој ден од 08:00 до 20:00 часот.

 За сите дополнителни  прашања, информации  и закажување на прегледи, Ве молиме контактирајте не на следниот телефонски број: 02 3097 000 во период од 08:00 до 15:00 часот.

„Систина Офталмологија“ Гостивар е нашиот дијагностички центар во Гостивар. Прегледите ги вршат офталмолози од Скопје.

Услуги кои ги нуди нашиот дијагностички центар:
➡️Офталмолошки прегледи;
➡️Дијагностички испитувања.

Цените на услугите се исти во сите центри (ценовник).

Работиме со однапред закажани термини. За повеќе информации и закажување на термин побарајте нѐ:

Телефонски:
☎️ +389 42 210 800
☎️ +389 72 809 800

Електронски:
🌎 ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД
📧 gostivar@sistinaoftalmologija.mk

Локација

Адреса: ул: „Павле Аврамовски“ бр. 54
1230 Гостивар, С. Македонија