Информации за тековно работење во услови на Ковид- 19

Повеќе

Систина Офталмологија Гостивар

ИЗВЕСТУВАЊЕ за тековно работење во услови на Ковид-19

„Систина Офталмологија“ Гостивар продолжува со работа од понеделник (18.05.2020) согласно протокол за заштита на пациентите и персоналот.

Работно време: Понеделник -Петок од 08:00 – 16:00 часот.

Во услови на Ковид-19, работиме исклучиво со однапред закажани термини. Ве молиме закажете го вашиот термин пред да не посетите.

Систина Офталмологија Гостивар е нашиот дијагностички центар во Гостивар. Прегледите ги вршат офталмолози од Скопје.

Услуги кои ги нуди Систина Офталмологија Гостивар:

➡️Офталмолошки прегледи;
➡️Дијагностички испитувања.

Цените на услугите се исти во сите центри (ценовник).

Работиме со однапред закажани термини. За повеќе информации и закажување на термин побарајте нѐ:

Телефонски:
☎️ +389 42 210 800
☎️ +389 72 809 800

Електронски:
🌎 ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД
📧 gostivar@sistinaoftalmologija.mk

Локација

Адреса: ул: „Павле Аврамовски“ бр. 54
1230 Гостивар, С. Македонија