Систина Офталмологија Битола

„Систина Офталмологија“ Битола е нашиот дијагностички центар во Битола во кој се вршат прегледи, дијагностика и мали хирушки интервенции. Прегледите ги врши д-р Александра Гочева Јерчиќ.

Услуги кои ги нуди нашиот дијагностички центар:
➡️Офталмолошки прегледи;
➡️Дијагностички испитувања: преглед на периферија со Голдман; ОЦТ (оптичка кохерентна томографија); видно поле; ехографија на око; биометрија; пахиметрија итн.
➡️Хирушки интервенции: анти-ВЕГФ третман (инјекции во око); корекција на ксантелазми; операција на јачмен итн.

Цените на услугите се исти во сите центри (ценовник).

Работиме со однапред закажани термини. За повеќе информации и закажување на термин побарајте нѐ:

Телефонски:
☎️ +389 47 226 900
☎️ +389 70 355 900

Електронски:
🌎 ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД
📧 bitola@sistinaoftalmologija.mk

Локација

Адреса: ул. „Никола Тесла“ бр. 158
Битола, С. Македонија