Информации за тековно работење во услови на Ковид- 19

Повеќе

Систина Офталмологија Битола

„Систина Офталмологија“ Битола е нашиот дијагностички центар во Битола во кој се вршат прегледи, дијагностика и мали хирушки интервенции. Прегледите ги врши д-р Александра Гочева Јерчиќ.

Услуги кои ги нуди Систина Офталмологија Битола:

➡️Офталмолошки прегледи;

➡️Дијагностички испитувања:

– преглед на периферија со Голдман;
– ОЦТ (оптичка кохерентна томографија);
– видно поле;
– ехографија на око;
– биометрија;
– пахиметрија итн.

➡️Хирушки интервенции:

– анти-ВЕГФ третман (инјекции во око);
– корекција на ксантелазми;
– операција на јачмен итн.

Цените на услугите се исти во сите центри (ценовник).

Работиме со однапред закажани термини. За повеќе информации и закажување на термин побарајте нѐ:

Телефонски:
☎️ +389 47 226 900
☎️ +389 70 355 900

Електронски:
🌎 ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД
📧 bitola@sistinaoftalmologija.mk

Локација

„Систина Офталмологија“ Битола

Работно време: Пон-Петок 08:00 до 16:00 ч. ; Среда 13:00 до 20:00 ч.

Адреса: ул. „Никола Тесла“ бр. 158
Битола, С. Македонија