Моите очекувања беа по ласерската корекција на видот да гледам без очила исто како и со нив. Не ми се верува, но сега гледам дури и појасно отколку претходно, кога носев очила. Му благодарам на д-р Габриќ и на целиот тим на Систина Офталмологија за љубезноста и вниманието што ми го дадоа од моментот кога стапнав во болницата, па сè додека не излегов од неа. На сите топло ви препорачувам да ја искористите оваа можност и засекогаш да се ослободите од диоптријата.