Систина Офталмологија, дел од групацијата „Свјетлост“ Загреб располага со најсовремена апаратура за остранување на диоптријата со ласерската корекција.

Доверете ги вашите очи на нашиот искусен тим. Искористете ја летната акција и бидете еден од 100-те пациенти кои ќе ја остранат диоптријата со ласерската корекција за само 450 евра од око! Акцијата трае до 31.08.2017 година.

Сепак, за да излеземе во пресрет на нашите пациенти, официјално ја продолжуваме акцијата до 20.09.2017 година 😊

Навреме обезбедете термин и закажете на телефонските броеви 02/3097-000; 070/351 – 008

Повеќе информации за интервенцијата ТУКА или на нашиот БЛОГ .

Повеќе информации за начинот на плаќање ТУКА.