„Се чувствувам одлично, а штотуку излегов од салата за ласерска интервенција. Со години носам очила со диоптер -5,5 и сега прв пат гледам јасно без нив. Мислам дека не бев ни 5 минути во салата, а резултатите се повеќе и од тоа што очекував. Воодушевена сум од професионалниот однос на сите вработени во Систина Офталмологија и оваа болница навистина е пример за тоа како треба да функционира здравствениот систем. Доколку се двоумите дали да направите ласерска корекција на видот, ве охрабрувам веднаш да го направите тоа. Мене денес ми е криво што многу порано не се одлучив на ваков чекор.“