Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

PLX AKADEMI

Modeli për Përvojat Pozitive të Pacientëve (PLX) në Sistina Oftalmologija me çmim nga Universiteti dhe Këshilli Kombëtar i Monakos

Rezultatet e hulumtimit treguan se çdo pacient është një person i ndryshëm me pritshmëri dhe emocione të ndryshme. Çdo pacient dëshiron të trajtohet në një mënyrë që ta kuptojnë dhe të ndihet i sigurt.

Oskar për oftalmologjinë në duart e Dr. Fanka Gilevska nga Sistina Oftalmologjia

Dr. Fanka Gilevska, oftalmologe specialiste nga Sistina Oftalmologjia, është doktoresha e parë maqedonase në fushën e oftalmologjisë e cila e merr këtë çmim prestigjoz.

Trajtimi afatgjatë i suksesshëm i keratokonusit në Sistina Oftalmologjinë ka rezultuar në një punim shkencor

Ne jemi krenarë të njoftojmë se punimi shkencor i cili u krijua nga oftalmologu ynë dhe kandidatja për doktoraturë Dr. Fanka Gilevska dhe kolegët e saj nga klinika jonë partnere "Svjetlost" u botua në e Grefe's  Archives of Clinical and Experimental Ophthalmology Journal. Pyetjes të cilës iu përgjigjëm është: A mund të parashikohen ndryshimet në [...]

Sistina Oftalmologji dhe Alkaloid me një ligjëratë mbi “DHA dhe zhvillimi i shikimit tek fëmijët”

Me ftesë të Alkaloid, drejtori ynë mjekësor Dr. Zlatko Arnaudovski foli për lidhjen midis "DHA dhe zhvillimit të shikimit tek fëmijët" në ligjëratën Online të mbajtur më 30 Mars 2021. Kontrolli i parë oftalmologjik rekomandohet të bëhet në moshën 3 vjeç  nëse fëmija nuk shfaq simptoma se ka problem me shikimin. Në rast se paraqiten [...]

Vitrektomija – një procedurë mikrokirurgjike për trajtimin e dëmtimeve të ndryshme të syrit

Стручен совет од д-р Илир Османи за Слободен печат.