Контакт

КОНТАКТ ФОРМА

КОНТАКТ ИНФО

Подолу може да ги погледнете нашите контакт телефони од сите локации по градови.

+ 389 02 30 97 000

contact@sistinaoftalmologija.mk

„Скупи“ 5А, 1000

Скопје, Македонија