Поради проширување на својот тим, „Систина Офталмологија“ во Скопје објавува оглас за вработување на:

АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК (CALL CENTER)

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Искуство во работа со клиенти
 • Развиени компјутерски вештини и познавање на MS Office програмите

Одговорности и работни задачи:

 • Водење на општи административни работи на пулт 
 • Прием на повици и закажување на прегледи на пациентите кај соодветниот доктор (Call Center)
 • Прием, пречекување и внесување на пациенти во системот
 • Водење на статистички податоци за закажаните прегледи 
 • Комуникација со пациенти за нивните потреби и укажување на помош 
 • Пратење на обуките за подобрување на ефикасноста на работењето
 • Партиципација во маркетинг активностите врз база на претходно воспоставен маркетинг план 

Личен профил:

 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Аналитички способности, упорни и енергични
 • Професионален и позитивен однос
 • Љубезност, учтивост и хуманост
 • Способност за самостојна и тимска работа, и работа под притисок
 • Познавање на албански јазик ќе се смета за предност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака “За оглас за Административен работник”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!