Поради проширување на нашиот тим во градовите Скопје и Тетово, објавуваме оглас за вработување, со рок на аплицирање до 30.10.2021 на:

1. Медицинска сестра (анестетичар) во Скопје – 1 извршител

Потребни квалификации:

 • Медицинско образование
 • Положен државен испит за медицинска сестра
 • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
 • Развиени компјутерски вештини
 • Добро познавање на англиски јазик

Личен профил:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за медицинска сестра (анестетичар) во Скопје“ за местото за кое аплицирате за работа.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

2. Медицинска сестра (инструментарка) во Скопје – 1 извршител

Потребни квалификации:

 • Медицинско образование
 • Положен државен испит за медицинска сестра
 • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
 • Развиени компјутерски вештини
 • Добро познавање на англиски јазик

Личен профил:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за медицинска сестра (инструментарка) во Скопје“ за местото за кое аплицирате за работа.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!