Офталмологија Тетово

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно препораките на владата и прогласување на вондрeдна состојба поради вирусот COVID 19, „Систина Офталмологија“ Тетово пациентите од Тетово привремено ги  пренасочува во „Систина Офталмологија“ Скопје.

За консултација со доктор можете слободно да се обратите на  телефон 072 268 874, секој ден од 08:00 до 20:00 часот.

 За сите дополнителни  прашања, информации и закажување на прегледи, Ве молиме контактирајте не на следниот телефонски број: 02 3097 000 во период од 08:00 до 15:00 часот.

„Офталмологија Тетово“ е нашиот дијагностички центар во Тетово кој е лоциран во просториите на болницата „Медика Истанбул“ Тетово. Прегледите ги вршат офталмолози од Скопје.

Услуги кои ги нуди нашиот дијагностички центар:
➡️Офталмолошки прегледи;
➡️Дијагностички испитувања: ОЦТ (оптичка кохерентна томографија); видно поле; тонометрија итн.

Цените на услугите се исти во сите центри (ценовник).

Работиме со однапред закажани термини. За повеќе информации и закажување на термин побарајте нѐ:

Телефонски:
☎️ +389 44 357 111
☎️ +389 72 799 111

Електронски:
🌎 ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД
📧 tetovo@sistinaoftalmologija.mk

Локација

Во просториите на „One Hospital“ Тетово.

Адреса: бул. Видое Смилевски Бато  бр.1 -1/3
1200 Тетово, С. Македонија