Новости

viktor-tosevski-sistina-oftalmologija-zlatno-slavejce

Систина Офталмологија со новогодишен подарок за славејчето Виктор Тошевски

Целокупниот тим на „Систина офталмологија“, предводен од д-р Златко Арнаудовски ќе направи се за да ја оствари најголемата желба на младиот и талентиран пејач, дел од „Златно славејче“, Виктор Тошевски, кој е целосно слеп.
deca-osteten-vid-sistina-oftalmologija

Систина Офталмологија донира опрема за децата со оштетен вид

На 8-ми Ноември, Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци со оштетен вид го одбелжа својот патронат.

„Ден на дрвото – засади ја својата иднина!“

Под покровителство на Граѓанското здружение „Ден на дрвото – засади ја својата иднина!„ во пресрет на 12-та есенска акција, д-р Златко Арнаудовски...

Новитети во катарактната хирургија

Последната новина, што ја воведовме, беше операцијата на катаракта со вградувањето еден нов вид на торични интраокуларни леќи, со кои што со еден хируршки зафат истовремено го решивме старечкото перде и корнеален астигматизам кај пациентот.

Систина Oфталмологија со бесплатни прегледи ќе го одбележи Светскиот ден на дијабетичарите

Првиот приватен центар за катарактна хирургија и витректомија, секоја сабота во текот на месец ноември ќе врши бесплатни прегледи за дијабетичари.
Scroll to Top