Новости

Тимот на Систина Офталмологија со свои излагања на два меѓународни симпозиуми

окторите и медицинските сестри на Систина Офталмологија имаа свои предавања на два меѓународни симпозими кои се одржаа од 14 до 17 септември 2017 во Охрид.
predavanje-sistina-oftalmologija-svjetlost

Систина Офталмологија вложува во едукација и подигање на свеста за здравјето на очите

Голем број на офталмолози од Македонија и Косово присуствуваа на стручното предавање „Последните искуства во рефрактивната и витреоретиналната хирургија” “ кој се одржа во саботата (25.03.2017).

Сакате ова лето да уживате без очните помагала? На право место сте во право време!

Доверете ги вашите очи на нашиот искусен тим. Искористете ја летната акција и бидете еден од 100-те пациенти кои ќе ја остранат диоптријата со ласерската корекција за само 450 евра од око!

Докторите на Систина Офталмологија со презентации на Конгресот на ESCRS во Копенхаген

Систина Офталмологија и тимот на универзитетската клиника Свјетлост, Загреб присуствуваа на 34-тиот Конгрес на Европското друштво на катаракни и рефрактивни хирурзи (ESCRS) во Бела Центар во Копенхаген.

PANOPTIX леќи за пресбиопија и катаракта сега и во Македонија

Од ноември 2016-та година, започна со вградување на новите AcrySof IQ PanOptix трифокални интраокуларни леќи на Alcon. 
Scroll to Top