Новости

Оглас за вработување на доктор

oglas-doktor-sistina-oftalmologija

Поради проширување на својот тим, специјализираната офталмолошка клиника „Систина Офталмологија“ Скопје, објавува оглас за вработување на:

ДОКТОР

Потребни квалификации:

  • Завршен Медицински факултет
  • Постигнат просек над 8
  • Положен државен испит
  • Интерес за специјализација по офталмологија
  • Добро познавање на англиски јазик
  • Познавање на албански јазик ќе се смета за предност

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност
  • Одлични комуникациски вештини
  • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk со задолжителна назнака “За оглас за Доктор”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Scroll to Top