Новости

Летен попуст на ласерска корекција на диоптрија

Website-lasik-mk

Сонце, лето, плажа. Многу убавини околу нас кои вреди да се видат како што им доликува! Летен попуст на ласерската корекција на диоптрија, 450 евра од око. Закажете преглед за ласерска корекција до 31.07.2018 и добијте 50% попуст и на прегледот. Ние ви овозможивме, ваше е да резервирате термин! Нека очилата за сонце бидат единствените очила со кои ќе гледате ова лето!

Scroll to Top