Новости

Вид веднаш; одложено плаќање.

vid vednas

Сите интервенции кои се вршат во „Систина Офталмологија“ вклучувајќи ги и ласерската корекција на диоптрија, имплантација на леќи, операција на катаракта, имате можност да ги плаќате до 24 рати без камата!

Овој олеснителен начин на плаќање е овозможен преку УниБанка. Аплицирањето се врши многу брзо и едноставно. Вие сте VIP клиент и одобрувањето го добивате за 30 минути.

Условите кои треба да ги искористите се:

  • Вработени на определено време минимум 6 месеци
  • Пензионери без оглед дали се со пензија во УНИБанка
  • Старосна граница за сите клиенти: 18-70 години (вклучително и отплатата на кредитот)
  • Минимум нето плата/пензија: 9.000,00 ден
  • Месечни обврски по ануитети за кредити: да не е поголемо од 50%

За дополнителни информации, контактирајте го нашиот Call Centar: +389 2 3097 000; +389 70 351 008 или обратете се во најблиската експозитура на УНИБанка во вашиот град.

Scroll to Top