Новости

300 гости на II-от регионален симпозиум „Новитети во офталмологијата“

И оваа година, „Систина Офталмологија“ во соработка со универзитетската клиника „Свјетлост“, Загреб, го организираше II-от симпозиум „Новитети во офталмологија“, кој беше одобрен од Лекарска комора…
ПОВЕЌЕ

[04.11.2017] „Систина Офталмологија“ го организира II симпозиум „Новитети во офталмологијата“ во Скопје

На 04.11.2017 (сабота) очната клиника Систина Офталмологија, под покровителство на „Свјетлост“, Загреб го организира II-от симпозиум „Новитети во офталмологијата“, акредитиран од Лекарската комора на Македонија.
ПОВЕЌЕ

Систина Офталмологија вложува во едукација и подигање на свеста за здравјето на очите

Голем број на офталмолози од Македонија и Косово присуствуваа на стручното предавање „Последните искуства во рефрактивната и витреоретиналната хирургија” “ кој се одржа во саботата…
ПОВЕЌЕ

Докторите на Систина Офталмологија со презентации на Конгресот на ESCRS во Копенхаген

Систина Офталмологија и тимот на универзитетската клиника Свјетлост, Загреб присуствуваа на 34-тиот Конгрес на Европското друштво на катаракни и рефрактивни хирурзи (ESCRS) во Бела Центар…
ПОВЕЌЕ

Симпозиумот на Систина Офталмологија- прилика на едно место да се соединат врвни офталмолози

Повеќе од 200 гости присуствуваа на регионалниот Симпозиум на офталмолози „Новитети во офталмологијата“ кој се одржа во саботата (05.11.2016) во хотел „Мериот” во Скопје.
ПОВЕЌЕ

Тимот на Систина Офталмологија со активно учество на симпозиум во Бугарија

Од 2 до 4ти декември 2016 година специјалистите офталмолози Др Виолета Бучкоска и Др Мирјана Саздовска oд Систина Офталмологија присуствуваа на Симпозиумот „Новости во офталмологијата”…
ПОВЕЌЕ