fbpx

Информации за тековно работење во услови на Ковид - 19

Повеќе

Изјави на пациенти

ЛАСЕРСКА КОРЕКЦИЈА НА ДИОПТРИЈА

За само 10 минути, добивате јасен вид без очни помагала.

ОПЕРАЦИЈА НА КАТАРАКТА

Истовремено отстранување на катаракта и диоптрија.

ВГРАДУВАЊЕ НА МУЛТИФОКАЛНИ ЛЕЌИ

Гледајте јасно на сите растојанија без два пара очила.

ВГРАДУВАЊЕ НА ФАКИЧНИ ЛЕЌИ

Едноставно решение за висока диоптрија кај лица од 20 до 40 години.

КРОС-ЛИНКИНГ

Со оваа метода се забавува развојот на кератоконусот и овозможува подобар вид и зачувување на рожницата.

СТРАБИЗАМ

Враќање на положбата на очите во иста насока.

АНТИ-ВЕГФ ТРЕТМАН

Медикаментозна терапија за зачувување на видот кај пациенти со одредени дијагнози.

ВИТРЕКТОМИЈА

Сложена микрохирушка интервенција со која ќе се овозможи подобар вид кај пациентот како и зачувување на очниот орган.