„Гледам одлично! Пред операцијата имав диоптрија од -2,75 и -2,50 соодветно на двете очи, а користењето очила во многу случаи ми претставуваше голем проблем. Среќен сум што сега можам да ги фрлам и да заборавам на нив. Веќе им се јавив на најблиските да им се пофалам дека гледам како никогаш до сега. Ова не е HD-резолуција, туку 4К :)“