Наши доктори

Д-р Илир Османи

Д-р Илир Османи
 • Специјалист офталмолог/li>
 • Субспецијалист за витреоретинална, катарактна и рефрактивна хирургија /li>
 • Контакт: ilir.osmani@sistinaoftalmologija.mk

Специјалист по офталмологија

 • Mедицински факултет – Приштина
 • Специјалист по офталмологија – Универзитет “Св. Кирил и Методиj”, Скопје
 • Магистарски студии во тек
 • Член на Македонската лекарска комора
 • Член на Косовската лекарска комора
 • Учесник и организатор на стручен семинар на тема ”Актуелни прашања и проблеми на интервенциите на катаракта, витректомија и аблација во Р. Македонија”
 • Работно искуство- од 2012 специјалист по офталмологија во “Систина Oфталмологија”
 • Област од посебен интерес – хирургија на катаракт, витреоретинална хирургија.

последни совети

ilir-osmani-multifokalni-leki-sistina-oftalmologija

Освен пердето, сега можете да ја отстраните и диоптријата. (Дознајте) Како?

Како специјалист офталмолог сум имал до сега многу пациенти кои освен што им сметало пердето на очите, им сметало и носењето очила.
Scroll to Top