Информации за тековно работење во услови на Ковид- 19

Повеќе

Доктори

Доктор Златко Арнаудовски - Медицински директор, дел од тимот на доктори на Систина Офталмологија
Д-р Златко Арнаудовски,
Медицински директор

„Од сите права, најголемо е човековото право на вид.“

Нашите доктори

Медицински персонал

Специјализанти по офталмологија

Д-р Стефан Младеновски
Д-р Виолета Шијакова
Д-р Кристина Шишарица
Д-р Агон Абдија

Д-р Ивона Петровска

Д-р Ања Шумејко