Блог

Ласерска корекција на диоптрија: 10 факти кои не сте ги знаеле!

10-fakti-laserska-korekcija-sistina-oftalmologija

Имате слушнато за ласерската корекција на диоптрија и најверојатно веќе сте прочитале нешто за неа, сте слушнале од колега, пријател, роднина. Сте прочитале во списание или сте гледале емисија на ТВ, но ви се потребни дополнителни инфромации кои ќе ви ја разјаснат сликата за најмодерната интервенција во денешницата која е особено актуелна кај млади лица.

Одвоивме неколку факти кои се значајни за ласерската корекција на диоптрија и кои сметаме дека ќе ви помогнат во вашата одлука.

10-fakti-laserska-korekcija-dioptrija-sistina-oftalmologija

 

Автор

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll to Top