Sistina Oftalmologjia Manastir

”Sistina Oftalmologjia“ Manastir është qendra jonë diagnostike në Manastir, në të cilën bëhen kontrolle, diagnostikim dhe intervenime të vogla kirurgjike. Kontrollet i bën d-r Aleksandra Goçeva Jerçiq.

Shërbimet të cilat i ofron qendra jonë diagnostike:
➡️Kontrolle oftalmologjike;
➡️Hulumtime diagnostike: kontroll i periferisë me Goldman; OCT (tomografi optike koherente); fusha pamore; ekografia së syrit; biometria; pahimetria etj.
➡️Intervenimet kirurgjike: trajtimi anti-VEGF (injeksione në sy); korrigjimi i ksantelazmave; operacioni i elbthit etj.

Çmimet e shërbimeve janë të njëjta në të gjitha qendrat (çmimet).

Punojmë me terminë paraprakisht të caktuar. Për më shumë informata dhe caktime të terminëve na kontaktoni:

Telefon:
☎️ +389 47 226 900
☎️ +389 70 355 900

Postë elektronike:
🌎 CAKTONI KONTROLL
📧 bitola@sistinaoftalmologija.mk

Lokacion

Orari i punës: 
E hënë, E martë, E enjte, E premte: 08:00-16:00
E mërkurë; 13:00 – 20:00
E shtuna e parë e muajit: 10:00-14:00

Adresa: rr. „Nikola Tesla“ nr. 158 Manastir, Maqedonia e Veriut